lördag 21 april 2012

Hyperaktiva ungar någon?

Nån som vill ha ett par hyperaktiva ungar som driver sina föräldrar till vansinne? Inte? Nä kanske är bättre att dom får gå och lägga sig, vilket är ett projekt i sig vissa dagar, haha!;)
Nä men dom har varit extremt vilda och galna hela kvällen, undrar om det var den där lilla glassen dom fick efter lunch som gjorde susen? Tror inte dom suttit still många sekunder sen dess och lyssnat, ja, minimalt. Verkar som om hörseln försämras när dom märker att vi börjar tappa tålamodet, konstigt... hehe, eller inte.
Dom har ju kul iallafall även om jag är tveksam till deras lite väl hårdhänta lekar ibland men så länge ingen blir ledsen så kan jag ju inte förbjuda dom att härja runt heller, dom är ju trots allt barn. Hehe kanske låter som om dom är väldigt ouppfostrade och när vi är själva hemma med dom skulle man kunna tro att dom är det men ute och på dagis är dom så skötsamma så, undrar till och med själv ibland vem som bytt ut mina ungar☺

Nu sover snart den ena (L) så lugnet börjar lägga sig... Ska bli skönt att vila öronen OCH huvudet sen när båda somnat, det behöver dom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar