söndag 5 september 2010

Djävulsk kväll!

Kvällen har inte varit nådig, F har skrikit och varit arg i princip hela tiden... Gick ut en stund för att lugna henne men nähe, blev ju inte bättre av det heller. Hon vill liksom bara vara vid en lekplats 2 sek och sen gå vidare till nästa.
Tillslut vart vi ändå tvugna att gå hem, då L skulle ha kvällsmat och sen sova, det var ju populärt, NOT! Suckar djupt...
Och när vi kom hem och satte L i sin/F:s stol blev hon ju skitförbannad för det och tyckte inte alls han skulle sitta där, där skulle hon ju sitta men efter mycket skrik och gråt så lyckades vi övertala henne om att hennes alldeles egna stol också går att sitta i. Nöjd en stund tills ja, 5 min gått, då sätter hon igång igen och då för att hon vill ha lillebrors gröt. Visst hon får smaka, säger "BLÄ" och grinar vidare.
Tack och lov så blev klockan läggdags så nu sover hon och det är ljuvligt tyst! Fan va en liten 2 åring kan ta musten ur en ibland...

L har ju tack och lov varit på toppen humör hela dagen han, bra det annars hade jag inte stått ut. Hoppas hon är gladare när hon vaknar imorgon än hon vart nu ikväll.

Jo förresten, hon var glad en stund när hon gungade, det ni!


Gungar och är glad!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar