söndag 8 juli 2012

Härlig dag på zoo!

Idag spenderade jag, familjen och mina underbara föräldrar dagen på Borås Djurpark och vi hade en riktigt härlig dag! Vi såg på alla djur, så som elefanter, zebror, lejon, apor, tigrar, björnar och många fler. L han gillade aporna mest och F lejonen. Sen fick dom klappa några söta små grisar och getter/killingar, det var väldigt uppskattat:)
Vi hade tur med vädret också, ingen sol men varken kallt eller otrevligt heller.

Så en heldag på zoo och två trötta och glada barn här hemma nu eller ja, en av dom sover alldeles strax då maken lägger honom och jag tror nog F somnar snabbt och sover som en stock hon också strax;)

Vi stora hade också trevligt, jag tycker själv det är riktigt kul att kolla på djur så det var ju en hit för oss också!:)
Hade dock ganska ont i höfterna i slutet så jag får nog inse att det är foglossning helt enkelt... suck! Men än så länge är det ju "ok" så jag håller tummarna att det inte blir mycket värre än detta (minns tillbaka på graviditeten med F, *ryser*!)

Tog en hel del bilder med systemkameran men har inte orkat lägga in dom på datorn än, har två från mobilen dock som jag bjuder på tills det kommer fler imorgon.

Min lilla tiger och apa på väg ut ur parken:)

L i aphuset, han ville knappt gå därifrån!;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar