måndag 24 oktober 2011

Jourcentralen

Vart iväg till jourcentralen med dottern, ringde först till bvc ang att hon hostat mycket ett tag men hon hänvisade mig vidare till vc då hon tydligen hör dit nu? Antar när man vill kolla sånt som har läkare har att göra med. Så då ringde jag dit, dom skulle ringa upp 13.10, ringde upp kring 14 och hade då ändå inget vettigt att säga. Fanns inga fler tider att ge idag så dom rekommenderade oss att då som sagt åka till jourcentralen när den öppnade. Kan tycka att det är jävligt konstigt att dom inte kan ge en tid någon annan dag men på den vc då ger dom bara tider samma dag och det är i princip omöjligt att få tid som synes... Är ingen privat, kanske är skillnaden? Har ingen aning dock.

Så, iväg till jourcentralen och fick nr 336 och nr som ropades när vi kom in var 316.. lååång väntan så klart. Men hade lite tur då en annan patient verkade hittat en lapp med lägre nr så han lämnade bort sin, som i sin tur hade lägre nr än vi så, tjohoo, där sparade vi nog 1 timme.
Väl inne oss doktorn så lyssnade hon på lungorna och så, inga konstigheter men hon tyckte ändå att bvc borde kolla upp det noggrannare så det inte är astma (då jag har det), så, tillbaka där man började... På bvc, suck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar