söndag 30 oktober 2011

Börjar bli människa igen

Nu har bakfyllan börjat lägga sig och man börjar bli människa igen. Inte fått i mig något nämnvärt idag men ska snart äta hemmagjord pizza, ska bli riktigt mumsigt!
F mår också bättre, brukar vara så, för både henne och L att dom mår skitdåligt en halvdag/dag sedan är allt bra igen. Skönt att det är så för det måste vara jobbigt när barnen är sjuka länge men än så länge har vi sluppit det.

L han har vart helt vild heeela dagen, inte en lugn stund och han vägrade vila också så ingen paus från hans bus idag inte, hehe! Visst är det underbart att han är så go och glad men ibland kan man undra om han har en skruv lös någonstanns☺
Enda gången han är lugn är när han leker med sina bilar, hans passion if you will. Han är verkligen helt tokig i att köra omkring, parkera och krocka med dom, plus att det tydligen är skoj att lägga mindre bilar i större bilar och göra det om och om i evigheter. Haha, tänk var lättroade barn är... ett underbart och bekymmersfritt liv dom verkar ha, lite avis ibland☺

Leker koncentrerat med sina bilar

Glad och piggare tjej☺

1 kommentar:

  1. Hhihi, nä det är inte lätt när man själv inte mår så bra. Även om det är självförvållat;)) Sööta är de iallafall, dina små änglar.

    kraaaamar nilla

    SvaraRadera