torsdag 15 juli 2010

Långa dagar

Har blivit lång dagar för C på jobbet, igår jobbade han över 2 timmar och idag 2,5 timme... Blir att han kommer hem kring 18 och får då kanske 1-2 timmar med F innan hon ska sova, så trist=/ Och det tråkiga är att det kommer fortsätta så iaf 2 veckor till... men så är det ju, skönt att han har semester sen i fyra veckor. Då ska vi ha kul!

Ska åka tillbaka till småland som sagt, blir bad, grill och skoj för oss alla fyra. Sen ska jag och C åka till jönköping och ha en dag för oss själva när vi ändå är där, mina föräldrar passa skitungarna för oss♥ Har inte gjort något tillsammans bara han och jag sen innan F föddes, så alltså 2 år sedan drygt. Ska bli mysigt♥

Annars blev det en lugn dag här hemma, satt mest och vilade i soffan, ja så gott man nu kan vila när man har 1,5 åring som ska aktiveras. Fan att man blivit sjuk men hoppas den förbannande snuvan är bättre imorgon.
Känner ju sig som en rätt kass morsa när man inte orkar leka pga att kroppen värker och man känner sig som om man är i en ugn pga feber...
Hoppas som sagt det är bättre imorgon, om inte så är det iaf helg sen så C kan aktivera henne mer än vad jag kan just nu.

Nåja, nog med gnäll. Ska glo på lite King of queens och smaska choklad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar