måndag 5 april 2010

Konstig känsla...

Måndag idag igen, en helgmåndag dock så man har ju lite lyx att ha sambon hemma♥ Men imorgon är han på jobbet igen, lite trist. Fortfarande lite van vid att han vart hemma ett tag nu även om han jobbade förra veckan. Men men får ta o ta mej till ÖF snart med barnen, om inte annat för F:s skull. Måndagar och onsdagar ska det tydligen vara öppet, får kolla upp det.
Behöver socialisera mej lite;)

Vägdag idag, vikten står helt stilla, surt men har knappt någon aptit längre(vet inte varför...) så det kan gå en dag utan att jag äter något, dricker vatten gör jag dock. Men försöker tvinga i mej mat även om det går sådär för det mesta. Inte bra när kroppen ställer in sej på svält, sparar ju all den energin den får när jag väl äter då... suck! Men men det ordnar väl sej annars får jag kanske kolla upp det. Känner alltså inte av någon hunger, konstig känsla(och ibland skön när jag mår dåligt, får ju gärna konstiga tankar och ideér då) då jag är mer van vid att vara sugen på saker och ting istället.
Inget bra att gilla känslan, även om det bara är ibland, vill ju inte utveckla en ätstörning åt det hållet heller, men det tror jag inte kommer hända iofs. Nåja idag har jag ätit lite iaf, bättre än igår...

Imorgon ska jag försöka få lite städat här hemma, ser fördjävligt ut=/ Har gått och blivit alldeles för slapp och lat när det gäller städning så det får jag ändra på! Ska försöka hitta på något kul med F också, kanske leka ute om vädret tillåter:)

1 kommentar:

  1. usch, jobbigt när man mår konstigt hoppas det ordnar sig med det snart.
    Ja du det skulle verkligen behövas städas här med...ska försöka ta tag i den biten jag med =)

    Kram

    SvaraRadera