onsdag 29 maj 2013

Första gången på ett tag...

Idag fick jag första "svackan" när det gäller mitt LCHF tänk eller hur man ska säga, kände mig bara så grymt sugen på att köpa snacks. Gjorde det inte men tanken att skita i allt fanns. Varför vet jag inte, kanske för att jag var hungrig och inte käkat frukost än? Nåja, det blev genast bättre när jag tog på mig min relativt nya skjorta som satt tight för bara ett par veckor sedan och märkte att den satt perfekt nu!:)
En sån sak kan verkligen göra ens dag så mycket bättre.


Får väl dock erkänna att det är lite svårare att köra bra LCHF när vi är mitt uppe i en flytt, gör inte mycket annat än att packa, sortera och ta hand om Ymer hela dagarna. Plugga ska jag ju lyckligtvis börja med "på riktigt" nu på måndag annars vet jag inte hur jag skulle orka...
Det är ju så att jag är jäkligt trött, köket eller hela lägenheten ska väl tilläggas ser ut som om en tornado dragit igenom den så det tar bort mycket av min lust till att laga mat tyvärr :/ Blir mest sånt som knappt behöver göras något åt som en korv och grönsaker plus crème fraîche typ och säkerligen lite väl många nötter och bär. Får finna mig i det ett par dagar till bara sen är vi äntligen utflyttade och klara! Då är det bara det roliga dekorerandet kvar!:) 
Är säker på att laga mat lusten kommer tillbaka då.

1 kommentar:

  1. HEJA! Kör vidare! Du vet ju hur mycket vätska som kommer tillbaka när man slutar på LCHF och att du mår så bra. Snacks är inte värt det. Köp hem lite olika saker som är enkla att äta snabbt för stunderna du inte hinner, typ avokado, brieost, olika charkuterier och sånt. Ha några kokta ägg i kylen också som du snabbt kan ta ut och mosa med smör och kanske lite krydda. Heja heja! :)

    SvaraRadera