torsdag 28 februari 2013

Sent träningspass

Brukar träna kring kl 20 när barnen lagt sig och även Y brukar ta sig en liten tupplur då till sista måltiden innan jag går till sängs men idag har han vart väldigt gnällig under kvällen, inte alls nöjd. Så istället för att träna den som jag planerat blev det nästan 1,5 timme senare, känns ju lite väl sent kanske men jag ville verkligen ha det gjort.
Blev även 30 min step-up idag och svetten rinner om mig just nu, jobbigt pass då jag inte var supermotiverad ju mer jag såg att klockan tickade iväg men det känns jävligt skönt att ha gjort det!

Imorgon får jag en våg på posten, alltså en köksvåg. Hade en förra året men den höll i en månad lite drygt innan jag råkade ställa den vid diskstället där den sedan fick massa vatten över hela sig när jag eller om det nu var maken, diskade. Den stendog ju och har tänkt införskaffa en ny länge men det blev inte av, förens nu då. Vill gärna ha stenkoll nu känner jag, så jag verkligen inte äter för mycket och vissa saker går ju inte gissa sig till riktigt vad dom väger bara av att kolla/känna på det typ. Vissa saker kan man ju räkna ut, bara att ta totala vikten och dela med hur många bitar/delar det är men ja, allt är ju inte uppdelat så.

Vägdag imorgon också, byter tillbaka till fredagar som jag ändå haft som officiell dag senaste 7 åren. Hoppas på minus, hade ju tyvärr ett hyfsat stort plus i måndags efter lite väl mycket gott, främst när det gällde saft/läsk (lägger på mig supersnabbt av sånt), på lördagen och söndagen. Har ju skött mig bra nu och tränat sen i måndags så minus lär det väl förhoppningsvis bli men det tror jag.

1 kommentar:

  1. Jag väger oxå min mat... Haha ibland garvar jag för mig själv för de måste se knäppt ut när man mäter upp 50 gr pasta och 58 gr gurka..

    Men jag vill ha koll jag oxå =)

    Kram

    SvaraRadera