tisdag 2 juli 2013

Börjar så sakteligen komma iordning

Ja nu har vi bott en månad i nya lägenheten och äntligen börjar vi komma mer iordning! 
Fixade klart Frejas rum igår och idag fixade och donade jag i pojkarnas, är inte klart än men det ser mycket bättre ut!:) Satte dessutom med möda och besvär ihop Lokes nya säng, helt själv, det ni ;) Ymer börjar bli alldeles för stor för sin babykorg så imorgon blir det att sätta ihop spjällsängen istället så han får lite mer plats.

Är ju som sagt en del kvar plus att jag inte fått upp tavlor eller nåt sånt än men det får bli sen när allt annat är klart. Börjar åtminstone kännas mer som hemma nu och trots att lägenheten storleksmässigt inte är så mycket större än den förra så är planlösningen så mycket bättre att den känns mycket större än den är!:)

Fick äntligen tummen ur och tränade lite smått idag, styrka. Har ju en liten utmaning med squats jag tänkt köra i evigheter men ja, vart för lat helt enkelt. Idag så körde jag igång tillslut iallafall, 50 squats och 10*3 set på varje arm med hantel. Inte mycket men det är ju en början. Gick dessutom 4 km bara sådär så helt orörlig är man ju inte som tur är, hehe!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar