tisdag 1 januari 2013

Jobbig dag...

Jaja, vet att det är mycket gnäll från min sida ang graviditeten men va fan, mår verkligen skit... Nu har ju maken varit hemma några dagar så det har ju underlättat en hel del, då kan jag vila och ta det lugnt. Men imorgon är det vanlig dag igen och jag vetifan hur jag ska ta mig igenom dagarna själv innan helgen kommer:( Har andningsproblem nästan konstant nu som sagt och det gör mig helt utmattad och det i sin tur gör ju att jag knappt orkar med något. Stackars barnen blir ju lidande och det syns ju på dom att dom blir uttråkade och då blir det bråk och trots som jag inte orkar med... Försöker ju se det positiva, att det inte är så himla långt kvar och jag borde njuta då detta är min sista graviditet men det är jävligt svårt när man mår skit. Hade det vart möjligt så skulle jag ju bett maken vara hemma, ta pappadagar eller nått men vi behöver alla pengar vi kan få. Mamma kommer ju ner (om han inte hinner komma innan) men det är ju först om 2 veckor drygt.
Nej, jag får försöka kämpa på så gott jag kan och tänka positivt, snart är han ju här och då ska jag fan bli en bra och rolig mamma igen!

Published with Blogger-droid v2.0.9

1 kommentar:

  1. Hej. Är inte du sjukskriven? Isf har du väll rätt att barnen heltid på dagis? Kämpa på snart har du din lillkille här!

    SvaraRadera