måndag 20 maj 2013

Mycket nu!

Blivit antagen till kurser på KOMVUX som jag sökt, vill ju läsa upp mina gymnasiebetyg så jag senare kan komma in på universitet, vill ju bli sjuksköterska. Vet att det är några år av plugg framför mig men nu när jag mår så mycket bättre psykiskt så vet jag att det ät detta jag vill satsa på!
Läser några ämnen nu på distans hemma med Ymer, sen när han kan börja förskolan så blir det vanlig skola så att säga.
Ser framemot det även om det är mycket nu, börjar ju plugga när vi är mitt uppe i flytten och utan internet... Men som tur är så har vi ju laptopen och kontantbredband. Så det fixar ju sig ändå men ja, säkert lite stressigt i början.

Funderar på hur vi ska göra med flyttstädnigen, förra flytten hade vi städfirma och det var sååå skönt men frågan är om det är värt det även denna gång...?

Kände förresten att det blev lite väl mycket kolhydrater i lördags när jag firade målgången, hade huvudvärk, konstig smak i munnen, sötsugen och mådde allmänt kass dagen efter och då åt jag inga jättemängder, bara lite mer än annars. Antar att det berodde på det iallafall då jag mår brand igen när jag skött mig och suget är borta.
Men ibland får man ju "fuska" och jag åt ju ändå inget som inte är tillåtet, dålig LCHF dag bara. Nåja, nu kör jag som vanligt igen och det känns lika bra som innan!:)

1 kommentar:

  1. Ta städfirma! Håller på att flyttstäda nu och kommer aldrig göra om det:-(

    SvaraRadera