torsdag 10 maj 2012

Underbart med barn!

Det är så himla roligt med barn, att se dom utvecklas. F till exempel har lärt sig lite siffror och kan peka ut minst 1-5, hon är mycket duktigare på att svara på tilltal från personer som inte är jag eller C ( hon har vart blyg annars och inte svarat på frågor om hur hon mår, heter osv) och hon pratar i övrigt mycket bättre när det gäller uttal på ord. Haha sen har man ju mindre roliga utvecklingar som tonårsfasoner som att slänga igen dörren när man är arg, skrika att vi är dumma osv;)

L han utvecklas också massa när det gäller talet, han har ju inte vart lika tidig som F när det gäller det och för nån månad sedan oroade vi oss lite då han sa några ord men bara vi förstod dom typ. Men nu pratar han på bra och dom flesta hör/förstår vad han säger☺ Han har börjat räkna och kunna färger också, trodde jag heller inte skulle komma med tanke på hur ointresserad han vart av att lära sig men han kan blå, lila, rosa och grön också tror jag.

Som sagt, verkligen hur kul och underbart som helst att se sina små finingar växa upp, utvecklas och ta plats, älskar att vara mamma♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar