onsdag 22 september 2010

Visst klagar man ibland på det man inte har...

Ibland sitter jag och tänker på allt man kunde göra innan man hade barn, sovmorgonar, spontaniteten att kunna dra ut och tillexempel hyra en film kl 23 på kvällen eller kanske dra ut på krogen. Att få gå på toa i fred(det var tider det, hehe), inte ha spyfläckar på varje klädesplagg(gäller ju bara bebisar). Man behövde inte gå upp mitt i natten bara för att stoppa in en napp i munnen på en gnällig bebis för att sen behöva bemöda sig med att somna om. Få sova hela natten utan något som helst avbrott, inget skrik och trots osv osv.

Men sen när jag sedan funderar på allt man får när man har barn så skiter man fullständigt i den där sovmorgonen man brukade få eller dom spyiga kläderna.
Man får så förbannat mycket tillbaka av att ha barn, ovillkorslös kärlek, få se dom växa och utvecklas, höra deras underbara skratt varje dag. På morgonen hör man trippande små steg och en glad F som säger "Mamma" och ger mig en puss, skulle inte byta bort det för allt i världen. Det är ibland småsakerna som gör det underbart att vara föräldrar, kramarna, pussarna, dom glada skratten. Ja, svårt att förklara men hur ofta man ibland kan tänka på det man inte har längre så kvittar det då man har det bästa som finns istället♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar